Acasă Mioritic Andreea Patrascu Ibacka: „Am avut o rochie de mireasa nepretuita”

Andreea Patrascu Ibacka: „Am avut o rochie de mireasa nepretuita”

98
0
DISTRIBUIȚI

Andreea s-a consultat indeaproape cu Deea Buzdugan, designerul care i-a  creat rochia de mireasa, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor in cea mai importanta noapte a vietii ei.

andreea_cabraleMulte.ro a aflat ca pentru realizarea rochiei de mireasa a Andreei Patrascu Ibacka, Deea Buzdugan a folosit materiale de cea mai buna calitate: tafta din matase, tul si dantela pe care au fost aplicate mii de margelute, paiete si cristale.

Modelul „sirena” al rochiei de mireasa i-a marcat foarte bine Andreei silueta perfecta si i-a pus in valoare feminitatea. Rochia purtata in cea mai frumoasa noapte a vietii Andreei s-a conturat atat din ideile actritei, cat si din cele ale designerului, cele doua lucrand in tandem, completandu-se una pe cealalta.  Munca pentru realizarea rochiei Andreei Ibacka s-a intins pe parcursul a doua luni si s-a terminat efectiv doar cu cateva zile inainte de nunta, insa rezultatul a fost unul spectaculos, mireasa declarand fericita ca are o rochie nepretuita!

DISTRIBUIȚI