Acasă Mioritic Andreea Marin: „Violeta vorbeşte non-stop! E greu să-i ţii piept!”

Andreea Marin: „Violeta vorbeşte non-stop! E greu să-i ţii piept!”

36
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Marin Bănică a vorbit despre cum o educă pe Violeta şi despre cum îşi pregăteşte fiica pentru viaţă. Aceasta încearcă să îi cultive respectul pentru cei din jurul său şi pentru natură.

„Zâna” vrea să-i arate copilului ei că în viaţă nu trebuie să se împiedice de barierele autoimpuse.


„Pe Violeta educ să fie liberă şi conştientă de calităţile ei, să ia decizii şi să vadă unde duc ele, nu să le aştepte de la noi. Îi cultiv respectul pentru cei din jur şi pentru natură, pentru o viaţă sănătoasă, o învăţ bunătatea pentru oamenii care nu au noroc să aibă o viaţă liniştită, îi arăt că nu există „nu pot” şi că frica şi graniţele autoimpuse sunt cei mai mari duşmani ai noştri”,
a declarat Andreea Marin Bănică pentru Agenţia de Presă Mondenă.

Cât despre comportamentul fiicei sale, Andreea mărturiseşte că Violeta este un copil matur cu un dezvoltat simţ al umorului.
„Nu încurajăm un comportament care să-i facă pe copii să creadă că sunt altfel decât ceilalţi doar pentru că mama şi tata apar la televizor.  Violeta are, ca şi frăţiorul ei, Ştefănel,  un simţ al umorului aparte şi vorbeşte non-stop, e greu să-i ţii piept, dar faptul că este extrovertită ne ajută să comunicăm cu ea foarte bine”, a mai spus aceasta.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI