Acasă Mioritic Andreea Marin, familia pe primul loc, in fata carierei.

Andreea Marin, familia pe primul loc, in fata carierei.

201
0
DISTRIBUIȚI

De la retragerea Andreei Marin din televiziune, diverse speculaţii dădeau ca sigură revenirea vedetei la mai multe posturi de televiziune, însă zvonurile nu s-au concretizat pana in prezent, „Zana” preferand să stea departe de televiziune.

Andreea Marin a declarat pentru cotidianul „Puterea” ca a renuntat la cariera in televiziune la un moment potrivit, hotarand ca familia ei sa se situeze pe primul loc: „Am ales deja, renunţând într-un moment foarte bun la o carieră de succes în televiziune, fireşte, tocmai pentru că am ştiut clar ce e mai important pentru mine. Am trăit succesul, dar nu şi bucuria de a fi mamă, aşa că am îmbrăţişat cu toată inima această alegere. Eu cred că există un moment în viaţă pentru fiecare lucru. Lăcomia de a le face pe toate odată nu poate dura, e un dezechilibru care va strica, până la urmă, ceea ce ai construit cu multă dăruire. Aşadar, alegerea acestui moment din viaţa mea a fost clară: familia pe locul întâi, fără dubiu, iar pentru carieră am întotdeauna în as în mânecă, nu sufăr de lipsă de creativitate şi asta mă ajută să fac mereu lucruri noi.”, a marturisit Andreea Marin.

Vedeta marturiseste ca fetita ei are o relatie speciala cu Stefan Banica Jr, insa nici ea nu este lipsita de momente de alint din partea Violetei: „Tati e marea ei dragoste, e o relaţie minunată şi tandră între ei doi, dar nici eu nu duc lipsă de alint, aşa că suntem norocoşi şi fericiţi. Iar pentru copii ne facem timp, ei sunt prioritatea noastră, şi nimic nu ne umple sufletul mai frumos decât clipele vesele petrecute cu ei.”

„Nu vreau sa ma adaptez la acest nou tip de televiziune”

Andreea Marin recunoaste ca nu mai urmareste foarte multe emisiuni, pentru ca este de parere ca jurnalismul de televiziune s-a demodat. „Nu mă regăsesc în ceea ce se întâmpla adesea pe micul ecran azi: scandaluri inventate de dragul unor modeste puncte de audienţă, laudă de sine fără merite reale, o scară inversată a valorilor, vorbe goale, forme fără fond… Asta e, nu îmi doresc să mă adaptez la acest nou tip de televiziune, aşa că l-am eliminat din viaţa mea, consider că nu îmi aduce nici un avantaj.”

DISTRIBUIȚI