Acasă Mioritic Andreea Marin Banica si Olivia Steer impotriva violentei in familie

Andreea Marin Banica si Olivia Steer impotriva violentei in familie

206
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Marin Banica si Olivia Steer s-au alaturat campaniei initiata de ACASA, “Durerea nu este iubire”,  prin care postul tv militeaza pentru aparitia unei legi speciale impotriva violentei in familie.

olivia-steerOlivia Steer sustine din toata inima campania “Durerea nu este iubire”. “Toata lumea ar trebui sa semneze petitia de pe www.acasatv.ro, pentru ca astfel vom avea o lege impotriva violentei in familie, o lege ce poate salva vieti.”

“Din pacate multe dintre aceste femei accepta ca pe o normalitate aceasta situatie, o accepta ca si cum asa ar fi trebuit sa se intample, barbatul sa fie stapan pe viata lor, stapan de viata si de moarte si merg inainte in felul acesta uneori cu riscul de a fi omorate in bataie sau cu riscul ca violenta sa se extinda si asupra copiilor. Unele dintre ele abia dupa 20 de ani decid sa se desparta”,   crede Andreea Marin Banica.

“Nu incurajez sa raspunzi la violenta cu violenta pentru ca pasul imediat urmator s-ar putea sa fie un nivel de violenta mai ridicat impotriva ta.  Statistica este dramatica, peste 800 de mii de femei sunt batute. Femeile acestea sunt umilite si batute, este statistica si un fenomen, din pacate, in  Romania”, marturiseste Andreea Marin Banica.

Cei care vor sa semneze petitia pentru o lege speciala, pot sa intre pe site-ul www.acasatv.ro si sa se alature astfel celor aproape 40.000 de persoane care vor sa spuna Stop violentei in familie.