Acasă Mioritic Andreea Marin Banica, premiata in Austria pentru actiunile sale caritabile

Andreea Marin Banica, premiata in Austria pentru actiunile sale caritabile

41
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Marin Banica a fost premiata in cadrul Galei Life Goes On, desfasurata in Austria, cu trofeul Angajament social pe termen lung pentru tot ce a intreprins voluntar pe taram umanitar mai bine de 15 ani, atat pentru romani, cat si dincolo de granitele tarii.

Andreea Marin Banica a participat la prestigioasa Gala Life Goes On, organizat in Tirol, alaturi de personalitati ale Austriei si din alte tari, in cadrul careia s-au acordat premii celor care s-au implicat de-a lungul timpului in campanii umanitare pe termen lung.

Evenimentul a avut loc la Congress Center Innsbruck, unde au participat peste 600 de personalitati implicate activ din punct de vedere social-umanitar. Premiile au fost acordate pe baza unei documentari foarte serioase, iar fiecare premiant are in spate o experienta foarte impresionanta si realizari durabile.

Andreea Marin Banica a primit trofeul pentru Angajament social pe termen lung pentru tot ce a intreprins voluntar pe taram umanitar mai bine de 15 ani, atat pentru romani, cat si dincolo de granitele tarii. Laudatio a fost facut de Ioan Hollander, fostul director al Operei din Viena. Gala a fost prezentata de o sportiva de performanta de origine romana stabilita de ani buni in Austria.

www.agentiadepresamondena.com

DISTRIBUIȚI