Acasă Mioritic Andreea Marin: „Am invatat sa trec frumos prin viata asta!”

Andreea Marin: „Am invatat sa trec frumos prin viata asta!”

227
1
DISTRIBUIȚI

Olivia Steer prezinta povestea unei personalitati feminine marcante din zilele noastre, o sotie devotata, o mama iubitoare, o vedeta de televiziune, o doamna de poveste: Andreea Marin.

andreea-marinMarturisiri emotionante, rememorari ale unor clipe care si-au pus amprenta pe destinul unei fetite aflata la o varsta mult prea frageda pentru pierderea suferita: “Mama s-a stins in bratele mele pana la spital dupa un accident cu toata familia. Am invatat ca totul se poate darama intr-o singura clipa. Ca nu suntem Dumnezeu, suntem oameni”, isi aminteste Andreea.

Iar invataturile pe care le-a primit de la mama ei au fost sfinte: “Am invatat de la mama sa nu plang pe umerii altora. Am invatat sa las durerile si lacrimile in spatele portilor emisiunii pe care o prezentam. Dar am invatat o data cu pierderea mamei ca viata nu se tremina aici pe pamant. Cu riscul de a fi catalogata nu stiu cum, nepotrivit, eu cred ca exista viata dincolo de viata. Cred ca avem o carma a noastra si cred ca putem schimba lucrurile.”

In ciuda tuturor obstacolelor prin care a trecut, Andreea marturiseste: “Am invatat sa aleg ceeea ce vreau sa fac, sa trec frumos prin viata asta, chiar cand cainii latra, imi vad de drumul meu, merg cu capul sus mai departe”. Iar presiunile nu au fost deloc usoare: “Am avut parte de amenintari, de sicane, am fost hartuita. Familia mea la fel. Mi-au spus, opreste-te, ca e mai bine asa. Nu cred ca ai vrea ca ai tai sa fie pozati si urmariti si dati pe paginile ziarelor. Am fost amenintata si intimidata cand am avut proces pentru violarea intimitatii mele. Proces pe care l-am si castigat. Eram si singura atunci si nu aveam niciun sprijin. Cateodata ai nevoie de un sprijin, in sensul de sprijin masculin, ma refer”

Prezentul ei, sprijinul ei este acum Stefan Banica Jr, prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine”, care incepe astazi la PRO TV: „Pe Stefan il stiam demult. L-am avut de multe ori invitat si in emisiuni. Dar ce s-a intamplat intre noi a fost mult mai tarziu. Fiecare dintre noi trecuse prin alte relatii. Eu am fost casatorita si apoi am avut relatiile mele, el la fel, a avut casatoria lui si relatiile lui si iubirea poate a venit din partea a doi oameni mature. Inca de la inceput casatoria noastra a fost privita cu mult scepticism si au existat multe persoane care ne-au prezis finalul”, povesteste Andreea Marin. Toate acestea si multe alte dezvaluiri in editia de duminica a emisiunii “Doamne de poveste”, de la 16.30, ACASA!