Acasă Mioritic Andreea Mantea: Mi-e scarba de showbiz

Andreea Mantea: Mi-e scarba de showbiz

72
0
DISTRIBUIȚI

Bruneta a marturisit in exclusivitate pentru WWW.STL.RO ca s-a saturat de mizeriile din lumea mondena, care au culminat cu zvonurile potrivit carora intre ea si Liviu Varciu s-ar fi aprins fiorul dragostei.

60168095Sunt niste aberatii. Il cunosc pe Liviu de atata vreme incat mi se pare foarte deplasata aceasta speculatie. Nimeni nu m-a sunat pana acum sa ma intrebe si pe mine de sanatate. Au preferat sa arunce niste informatii aiurea ca sa le iasa un subiect“, ne-a declarat Andreea Mantea.

Mai mult, fostul iepuras Playboy ne-a spus ce crede sincer despre showbiz-ul autohton, pe care il desfiinteaza pur si simplu.

Nu mi-am imaginat atunci cand am castigat concursul de asistenta pentru matinalul de la Antena 1 ca va urma si o expunere mediatica salbatica. Sincer nu mi-am dorit asa ceva. Am rezistat multa vreme pentru ca am intrat in aceasta hora. Acum nu mai pot. Mi-a ajuns. Mi-e scarba de toate mizeriile din showbiz, a marturisit Andreea.

Focoasa bruneta afirma ca ar vrea sa paraseasca definitiv “luminile rampei”, pentru a reveni la viata tihnita de dinainte de celebritate.

In ultima vreme sunt extrem de fericita si linistita. Ma bucur atunci cand nu-mi suna telefonul pentru tot felul de nimicuri care par importante pentru unii. Sunt sigura ca sunt multe fete tinere care isi doresc o astfel de viata. Le las lor locul meu” a continuat vedeta TV.

Ea mai spune ca ultimele sale aparitii in cadrul unor show-uri de televiziune s-au datorat faptului ca a crezut in proiectele initiale, dar ca intr-un final s-a simtit dezamagita.

Am refuzat constant diverse oferte pentru ca vreau sa ma rup usor-usor de aceasta lume. Am mai dat curs unor invitatii intrucat am crezut ca producatorii sunt sinceri in demersurile pe care le fac. Din pacate nu e asa“, ne-a mai marturisit Andreea Mantea.

Ea este hotarata acum ca, macar o perioada, sa nu mai aiba nicio apariti mondena si sa mediteze atent la pasii pe care ii va face in viitor.

Acum nu vreau decat sa ma bucur de clipele linistite pe care le traiesc. Poate ca voi pleca intr-o noua vacanta, mai lunga, in care ma voi gandi la ce va urma in viata mea“, a incheiat fostul iepuras Playboy.

DISTRIBUIȚI