Acasă Mioritic Andreea Ibacka are designer de urgenta!

Andreea Ibacka are designer de urgenta!

185
1
DISTRIBUIȚI

Andreea Patrascu Ibacka nu are problema obisnuita a femeilor disperate pentru ca nu isi gasesc nimic de imbracat, atunci cand sunt invitate la un eveniment monden.

Andreea-Patrascu-si-Deea-Buzdugan1
Andreea a venit la lansarea colectiei Summer Glam by Deea realizata special pentru Posh Market Concept Store

Proaspata sotie a lui Cabral are mare noroc cu Deea Buzdugan, care nu-i este doar una dintre cele mai bune prietene, dar si designerul la care apeleaza in caz de urgenta. In conditiile in care multe invitatii la evenimente mondene sosesc pe ultima suta de metri si nu pot fi refuzate, Andreea s-a regasit de cateva ori in situatia in care, dupa o examinare amanuntita a dressing-ului, a constatat ca nicio tinuta nu se potriveste cu indicatiile privind codul vestimentar.

Actrita isi suna atunci prietena – designer, ii da pretioasele informatii si de la acest moment poate sta linistita, pentru ca Deea Buzdugan nu a dezamagit-o niciodata. „Deea imi stie masurile si nu mai este nevoie de proba. Ne mai consultam in privinta modelului rochiei, insa am incredere in ea. Rochia pe care o port acum a fost facuta seara trecuta, insa mi-a realizat rochii, chiar si in trei ore, atat de urgenta era situatia!”, a marturisit Andreea Patrascu Ibacka pentru eMulte.ro la lansarea colectiei Summer Glam by Deea.

DISTRIBUIȚI