Acasă Mioritic Andreea Bododel, nesigura pe ea si relatia cu Varciu?

Andreea Bododel, nesigura pe ea si relatia cu Varciu?

202
0
DISTRIBUIȚI

Desi stia ca va face parte din aceeasi prezentare cu Adelina Pestritu, actuala iubita a lui Liviu Varciu a cerut organizatorilor sa nu intre in prezentare dupa aceasta, iar dupa terminarea show-ului a tinut sa demostreze celor din club, inclusiv fostei sotii a iubitului sau, cat de fericita este.

adelina si bododelAdelina Pestritu a defilat pe acelasi podium cu Andreea Bododel, actuala iubita a lui Liviu Varciu. Cele doua brunete au impartit acelasi vestiar mai bine de o ora, timp in care si-au probat tinutele si au fost machiate pentru prezentarea de moda, insa, in tot acest timp, din ceea ce povestesc alte manechine prezente la eveniment, Adelina si Andreea nici macar nu s-au salutat, ba mai mult, s-au ignorat pe toata perioada serii.

Aflata pe teren propriu, intr-un club din Constanta, iubita oficiala lui Varciu le-a cerut, chiar, in mod expres, organizatorilor sa nu intre in prezentare imediat dupa Adelina, cerinta ce i-a fost indeplinita. Dupa evenimentul propriu-zis, cele doua au ramas sa petreaca in club, fiecare insa la o alta masa. Interesant a fost comportamentul Andreei, care a facut o risipa de efort pentru a-i arata Adelinei ca este foarte fericita, a dansat, a ras cu toata lumea, mai exact s-a distrat de minune. Dupa ce fosta doamna Varciu a plecat insa din club, Bododel s-a asezat brusc pe coltar, vizibil obosita si fara chef.

DISTRIBUIȚI