Acasă Mioritic Andreea Banica ii da replica lui Tonkins: „un dansator cu un CV...

Andreea Banica ii da replica lui Tonkins: „un dansator cu un CV indoielnic”

111
1
DISTRIBUIȚI

Satula de acuzatiile coregrafului Tonkins, Andreea Banica nu a rezistat si i-a dat replica. Cantareata a recunoscut ca relatia cu Tonkins este una cu probleme, totul incepand de la faptul ca acesta ii datoreaza bani.

„Pe Tonkins il cunosc de cand a venit din SUA sa se realizeze in Bucuresti. A stat cu chirie intr-un apartament care imi apartinea. A fost nevoit sa elibereze apartamentul pentru ca nu-si platea datoriile.”, a marturisit artista. „Relatiile noastre nu au fost niciodata dintre cele mai bune… totusi am incercat sa-mi fac datoria fata de Euforia si sa formez un juriu din care sa faca parte si el. Nu a reusit sa se integreze in echipa, a facut loc doar frustrarilor profesionale si personale”, a continuat Andreea.

Artista marturiseste ca a fost deranjata cel mai mult de atitudinea de superioritate pe care o afisa dansatorul: „A avut o atitudine superioara tuturor doar pentru ca el este cetatean american. Expresia pe care o folosea regulat era „voi romanii”, ceea ce pe mine m-a deranjat pentru ca noi, romanii, suntem activi muzical si artistic si nu ne facem de ras nicaieri in lume in acest domeniu. Consider ca replica mea este suficienta pentru un dansator cu un CV indoielnic”, incheie Andreea.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU