Acasă Mioritic Andreea Banica, amenintari cu vanatai la „Next Diva”

Andreea Banica, amenintari cu vanatai la „Next Diva”

109
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Banica si coregraful Tonkins au dat nastere la tensiuni in culisele show-ului Next Diva de la Euforia TV.

tonkins-anderson-150pxAndreea Banica si coregraful american Tonkins  s-au intalnit in calitate de membrii ai juriului pe platoul de filmare al emisiunii Next Diva, cel din urma plangandu-se ca artista a avut un comportament neprofesionist.

Tonkins a marturisit ca a surprins-o pe cantareata vorbindu-l de rau pe la spate si ca ulterior,  a primit amenintari cu bataia.

”Urma sa deliberam si sa hotaram cine este «Next Diva». Am iesit din birou, dar am ramas cu casca in ureche si cu lavaliera pornita. Brusc, am auzit-o pe Andreea rostindu-mi numele pe un ton nervos si preci¬pitat. Am inteles instantaneu ca este vorba des¬pre mine si m-am intors in birou sa o rog sa-mi spuna in fata ce are de spus. Mi-a intors spatele. Am fost pe punctul de a parasi concursul, insa m-am gandit mai bine si am incercat sa clarific lucrurile, pentru ca asa mi se parea firesc. In momentul urmator, Andreea s-a intors catre mine si mi-a strigat ca voi avea de-a face cu Lucian, sotul ei. Practic, m-a amenintat cu bataia! Nu-mi venea sa cred. Toti cei prezenti au ramas masca. Acela a fost momentul in care am realizat ca aceasta femeie nu poate fi un model pentru fetitele care o admira!”, s-a plans Tonkins, conform a1.ro.

DISTRIBUIȚI