Acasă Mioritic Andra se alatura campaniei „Durerea nu este iubire”

Andra se alatura campaniei „Durerea nu este iubire”

138
1
DISTRIBUIȚI

Andra, cantareata si jurat al emisiunii “Romanii au talent” de la Pro Tv, sustine petitia prin care ACASA militeaza pentru adoptarea unei legi speciale impotriva violentei in familie.

001

Vedeta s-a alaturat campaniei “Durerea nu este iubire”. “Femeia trebuie protejata, femeia trebuie iubita, inteleasa, nu stiu, nu suna bine deloc sa auzi ca un barabat bate o femeie. Este dureros sa vezi asa ceva si sa auzi ca se intampla lucruri din astea, barbati care bat femeile. Am prietene care au patit asta sau am vazut cazuri la TV.  Femeile trebuie sa fie hotarate trebuie sa stie exact ce vor in viata, vezi ca barbatul acela nu e potrivit pentru tine, ca nu te apreciaza si nu te intelege ca femeie, nu-ti intelege nevoile si ce doresti in viata, eu zic ca nu trebuie sa stai langa un astfel de om”, spune Andra.

Campania “Durerea nu este iubire”, initiata de ACASA, se dovedeste a fi un demers de succes. Pana in prezent pe site-ul www.acasatv.ro, pe pagina durereanuesteiubire.acasatv.ro, 23.884 de persoane au semnat petitia pentru o lege speciala contra violentei domestice.

DISTRIBUIȚI