Acasă Mioritic Andi Moisescu şi-a retrăit copilăria la Euro Disney Paris

Andi Moisescu şi-a retrăit copilăria la Euro Disney Paris

149
2
DISTRIBUIȚI

La început de vacanţă, Andi Moisescu şi Olivia Steer şi-au îmbarcat voinicii, David şi Luca, şi i-au dus în unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume, nu doar pentru copii, ci şi pentru adulţi: Euro Disney Paris.

olivia-steer-disneylandRealizatorul emisiunii Apropo Tv recunoaşte deschis că a fost una dintre cele mai minunate vacanţe şi probabil cea mai frumoasă de care copiii s-au bucurat până acum. Cunoscuţi pentru faptul că sunt veritabili parteneri de joacă pentru mezinii lor, Andi şi Olivia n-au stat pe gânduri şi odată ajunşi acolo au intrat imediat în roluri, costumându-se înaintea copiilor. „Marile bucurii însă le-au aparţinut. Autografe de la toate personajele lor preferate, parade la care au şi participat alături de Mickey şi prietenii lui, spectacole uluitoare la care până şi noi, adulţii, am rămas cu gura căscată. Au fost două zile pline, trăite numai în parcuri, de la 10 dimineaţa şi până seara, la 7. Ei n-au obosit deloc. Noi ne-am bucurat să fim parteneri de distracţie”, a povestit Andi, foarte încântat de tot ceea ce a descoperit acolo. Personajele de care a fost înconjurat, distracţia de care a avut parte şi spectacolul continuu desfăşurat sub ochii lui l-au făcut pe juratul show-ului Românii au talent să recunoască deschis că şi-a retrăit copilăria.

Întorşi în ţară, Olivia caută în continuare Doamne de poveste, pe care să le prezinte din această toamnă telespectatorilor ACASĂ, iar Andi vânează în perioada 20 august – 26 septembrie talente pentru Românii au talent, la preselecţiile pentru noul sezon al emisiunii.

DISTRIBUIȚI