Acasă Mioritic Andi Moisescu şi-a răsfăţat copiii cu o vacanţă în Calpe, Spania

Andi Moisescu şi-a răsfăţat copiii cu o vacanţă în Calpe, Spania

220
5
DISTRIBUIȚI

După ce a tras obloanele la Apropo Tv, Andi Moisescu a dat startul la făcut bagaje şi şi-a dus familia pe malul Mării Mediterane, în Calpe, Spania. „Timp de o săptămână am fost în formula completă, Luca, David, Olivia şi Andi, alături de bona copiilor noştri, într-una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe Costa Blanca, Calpe. O Mare Mediterană zilnic liniştită, un soare milos, care nu încingea spiritele mai mult de 28 de grade Celsius şi nişte oameni extrem de primitori şi de prietenoşi”. Astfel începe vedeta Pro Tv să-şi depene amintirile de vacanţă.

Aşa cum se întâmplă de la venirea lor pe lume, năzdrăvanii Moisescu au fost cei care au stabilit programul părinţilor în această vacanţă. „Am încercat să ne răsfăţăm pe cât posibil copiii, aşa încât ne-am făcut programul în funcţie de dorinţele lor. Îi duceam în fiecare zi pe plajă, căci asta îşi doreau mai mult decât orice altceva. Îi aduceam acasă de fiecare dată plini de nisip, bine asezonaţi cu apă de mare şi, de regulă, epuizaţi”, a povestit amuzat Andi.

Printre soare, nisip şi relaxare, cei patru s-au distrat de minune atunci când au participat la licitaţia de peşte din port, un obicei local zilnic, devenit atracţie turistică şi s-au plimbat cu un vapor cu puntea transparentă, care, aşa cum mărturiseşte Andi, „te făcea să te simţi ca într-un uriaş acvariu, cu peştii învârtindu-se în jurul tău”.

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII