Acasă Mioritic Anca Neacsu si Desiree Malonga prezinta cea mai noua colectie a Mariei...

Anca Neacsu si Desiree Malonga prezinta cea mai noua colectie a Mariei Simion

170
0
DISTRIBUIȚI

Maria Simion lanseaza colectia de toamna-iarna, 2011-2012, „Untold Story” by Wonder Lolita sambata, la Bonton Palace, guest starurile designerului pe podium fiind Anca Neacsu si Desiree Malonga.

bnt_maria_simion_2_mediaMaria Simion este primul designer roman acceptat in Business in Fashion Milano, cea mai mare comunitate de fashion din lume si a fost invitata sa-si prezinte colectia in cadrul Festivalului de Cinema Milano 2011.

Colectia  ’Untold Story’’  a Mariei D. Simion este destinata femeilor puternice, indraznete si extravagante, care isi doresc sa fie senzuale si sa isi pastreze in acelasi timp inocenta. „Pentru mine provocator nu inseamna sa arati cat mai multa piele, ci sa ai un stil vestimentar care sa ii determine pe cei din jur sa faca un pas inapoi!” – Maria Simion.

Colectia Wonder Lolita se va asorta special pentru acest spectacol de moda cu incaltamintea designerilor britanici de la „Irregular Choice”, brand ales si de starurile internationale  Paris Hilton, Kate Perry, Sienna Miller, Fergie, Gwen Stefani, Whoopi Goldberg si Nicky Minaj.

Imaginea brandului Wonder Lolita este cunoscuta cantareata, Anca Neacsu,   care si-a reinventat atat stilul vestimentar cat si cariera muzicala de cand a inceput colaborarea cu nonconformista creatoare de moda. Anca va fi prezenta la eveniment si va defila in cadrul prezentarii, alaturi de Desiree Malonga.

DISTRIBUIȚI