Acasă Mioritic Anca Neacsu a prezentat pentru Maria Simion

Anca Neacsu a prezentat pentru Maria Simion

206
1
DISTRIBUIȚI

Prima editie “Fashion’s night out”, marca Biavati Bar, a gazduit colectia de succes “Romantic Style” a noncorfomistei dar totodata romanticei Maria Simion.

Dupa un succes fulminant la Festivalul de Cinema Milano 2011, creatoarea brandului Wonder Lolita, si-a prezentat cea mai recenta colectie, in exclusivitate pentru Romania, intr-un decor de poveste: umbrelute din dantela, ghirlande si podiumul din petale care a intregit superbele tinute vaporoase si inflorate.

‘’Romantic Style’’ by Maria Simion, este inspirata din frumoasele gradini regale care abunda in flori. Tema ‘’primaverii’’ aduce in prim plan o nebunie de flori colorate, care lasa in urma accentele feminitatii si unicitatii. Materialele frumoase au fost combinate cu accesorii ”Victorian Nobleness”, lucrate manual de Anca Spiridon , in mare parte unicat, cu dantele si aplicatii de cristale, special create pentru aceasta colectie.

Imaginea colectiei “Romantic Style” este cunoscuta cantareata, Anca Neacsu. Aceasta si-a reinventat atat stilul vestimentar cat si cariera muzicala de cand a inceput colaborarea cu Maria. Anca, mireasa colectiei, a defilat intr-o superba rochie alba lunga, tinuta fiind intregita de o coronita din flori albe si de minunatele accesorii. Un alt punct de atractie al prezentarii a fost prezenta pe podium a manechinului Desiree Malonga, una dintre cele mai sexy mamici din Romania, care a afisat o silueta de zile mari.

DISTRIBUIȚI