Acasă Mioritic Ana Maria Prodan si-a facut cadou o geanta “Tous” de 600 de...

Ana Maria Prodan si-a facut cadou o geanta “Tous” de 600 de euro

737
1
DISTRIBUIȚI

Bianca Ciuvat a adus, in magazinul sau din Dorobanti, intitulat “Blanche”, gentile de lux “Tous” a carei imagine internationala este Jennifer Lopez.

Binaca Ciuvat, Andrei NastaseLa eveniment au venit sa vada gentile mai multe vedete printre care si Catinca Roman, Ana Maria Prodan, Jiulia Jianu, Alexandra Badescu si “iepurasul” Playboy Gina Maican. Bogdan Stelea, o aparitie foarte rara la evenimentele mondene, si-a facut aparitia alaturi de sotia sa, Mirela. Aceasta, designer de profesie, a venit la eveniment si sa vada gentile, dar si sa anunte ca rochiile sale se gasesc si in magazinul “Blanche” de pe strada Paris nr 71. De la eveniment nu putea lipsi fiul cel mare al fostului Premier Adrian Nastase, Andrei, care este iubitul Biancai Ciuvat, proprietara magazinului.

Pentru ca sambata a fost ziua de nastere a Anei Maria Prodan ea si-a facut cadou o geanta “Tous” din piele de sarpe pentru care a platit 600 de euro. Nascut din pasiunea pentru moda, Blanche Boutique a devenit un concept store de „Fashion & More” in stil burghezo-parizian cu branduri franceze, spaniole pana la designeri romani, atent selectionate. Un nou brand de genti si accesorii de origine spaniola, TOUS imbina extrema calitate cu design-ul chic. Imaginea internationala a brandului este Jennifer Lopez, iar gentile TOUS sunt prezente in lume in peste 400 de magazine mono si multi-brand in 45 de tari!