Acasă Mioritic Ana Maria Crudu sare în apărarea surorii ei: „Se oftică fraierul Leo...

Ana Maria Crudu sare în apărarea surorii ei: „Se oftică fraierul Leo de la Strehaia pentru că Daniela l-a refuzat!“

199
0
DISTRIBUIȚI

Asistenta lui Răzvan şi Dani este protagonista unui scandal sexual, vedeta Antenei 1 fiind acuzată de Leo de la Strehaia că l-a păgubit de 10.000 de euro, plus 5.000 de lei, investiţii făcute în schimbul unei relaţii serioase, care nu s-a mai concretizat. De partea cealaltă, Daniela Crudu se consideră victimă, susţinând că „Prinţul“ nu vrea decât să îşi facă publicitate pe spatele ei.

Pentru a demonstra idila cu Daniela Crudu, Leo de la Strehaia a dat publicităţii câteva sms-uri, din care reiese că bruneta ar fi dat mită producătoarei de la matinal, dar şi colegului Răzvan Simion, pentru a nu rămâne fără jobul de la Antena 1. Ana Maria, sora Danielei Crudu, consideră că întregul circ făcut de „Prinţ“ este de fapt o răzbunare, întrucât acesta nu a obţinut ce a vrut. „Nu e adevărat. Sms-urile sunt trucate şi cred că sunt scrise sută la sută de Leo. Se oftică fraierul că Daniela nu a vrut să iasă cu el. ­S-au văzut de două ori. Nu a existat nicio noapte de sex“, a declarat Ana Maria Crudu pentru ziarul „Naţional“.

Totul depinde de Danieleo de la strehaiala

Leo de la Strehaia afirmă însă că idila cu Daniela Crudu s-a terminat după aproximativ trei săptămâni, perioadă în care bruneta l-a vizitat acasă. „Când i-am dat Danielei cei 10.000 de euro, am făcut o înţelegere. Ea mi-a promis că se va muta la mine, iar eu eram dispus să-i ofer tot ce îşi doreşte. Mai rămânea la mine până la 2.00-3.00 noaptea. În casă am camere video, nu ştiu dacă Daniela ştia de existenţa lor. Deci am probe în acest sens. Dacă ea mă caută nu mai fac nimic“, a punctat „Prinţul“.

A primit 5.000 lei cadou de Moş Nicolae

Şefii de la Antena 1 au băgat-o ieri de urgenţă pe Daniela Crudu în şedinţă, fiind extrem de supăraţi din cauza scandalului izbucnit. Se pare că deocamdată nu a fost luată o decizie în legătură cu prestaţia vedetei în cadrul emisiunii matinale. „Daniela va rămâne sub contract în continuare“, ne-a declarat pr-ul de la Antena 1, care nu a specificat totuşi dacă asistenta tv va mai face echipă cu Răzvan şi Dani. În ceea ce priveşte idila cu Leo de la Strehaia, Daniela a recunoscut că a primit de la acesta o sumă de bani. „ Nu îmi vine să cred ce a putut să spună. Nu am dat niciodată bani nici producătoarei şi nici lui Răzvan sau oricui altcineva. Este adevărat că m-am văzut cu acest Leo. Eu nu ştiam cine este şi nici că va chema presa pentru a scrie despre el. Mi-a spus la telefon că nu vrea decât să îşi facă publicitate pe spatele meu şi că se va folosi şi de banii pe care mi i-a dat cadou de Moş Nicolae (n.r. 5.000 lei). Dar de aici şi până a spune minciunile astea mi se pare de necrezut…nu îmi vine să cred sincer ce se întâmplă. Nu am dat bani NIMĂNUI! Toată echipa de la emisiune m-a ajutat mereu şi nu s-au băgat niciodată în vreun lucru murdar.
Faptul că târăşte nişte oameni care nu au nici o vină în acest scandal mi se pare josnic. Ce bărbat este? Ce caracter are dacă face aşa ceva?“, spune Daniela Crudu.

www.ziarulnational.ro

DISTRIBUIȚI