Acasă Mioritic Aminda si Sebastian, trimisi acasa de la Vocea Romaniei

Aminda si Sebastian, trimisi acasa de la Vocea Romaniei

322
0
DISTRIBUIȚI

Spectacol total, marti seara, la “Vocea Romaniei”, la cea de-a doua editie live a emisiunii care face ravagii in toata lumea, cand Loredana si Moga au fost nevoiti sa renunte la unul dintre concurentii din echipa lor.

AmindaSi de aceasta data, deciziile au fost aproape imposibil de luat, cu atat mai mult cu cat concurentii ramasi au avut unele dintre cele mai bune prestatii ale lor de pana acum. Daca Marius Moga a venit oarecum pregatit pentru a lua o decizie grea, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu Loredana, care a rugat publicul sa o sprijine, a apelat la consiliera sa, Dana Dorian, pentru a o ajuta, insa, in cele din urma, decizia cea grea, tot Loredana a fost nevoita sa o ia.

Concurentii aflati pe primele locuri in urma voturilor telespectatorilor, cei care au si trecut in etapa urmatoare au fost: Dragos Chircu si Iulian Canaf. Dragos Chircu a reusit sa ridice sala si juriul in picioare, sa fie indelung aplaudat si sa arate tuturor ca are toate motivele sa ajunga “Vocea Romaniei”. “Vocea ta face ca aceasta competitie sa fie al nabii de frumoasa”, a spus extaziat Horia Brenciu!

Cea de-a treia concurenta trimisa de Loredana de aceasta data in faza urmatoare a fost Alexandra Craescu, despre care Moga a glumit spunand ca are o voce atat de puternica de parca ar fi inghitit statia cand a fost mica.

Momentul care a facut-o insa pe Lori sa plinga si sa o puna intr-o situatie parca imposibil de luat a fost cel de dupa Cantecul decisiv, cand a trebuit sa aleaga intre Aminda si Oana Brutaru. Dupa lungi momente de tensiune, Loredana a ales-o in cele din urma pe Oana.

sebastianSeara nu a fost usoara nici pentru Marius Moga, care s-a prezentat cu o echipa extrem de puternica si de bine pregatita. Luat prin surprindere de decizia publicului, cel care s-a clasat pe primul loc in urma voturilor telespectatorilor a fost Liviu Teodorescu, caruia parca nu-i venea sa creada ca este vorba despre el atunci cand simpaticul si energicul prezentator Pavel Bartos i-a rostit numele. Nu mai putin surprinsa de votul publicului a fost si Oana Radu, aceasta “Adele de Romania”, care a cucerit inimile telespectatorilor cu interpretarea sa plina de sensibilitate, forta si emotie.

Marius Moga l-a ales pe Cristian Sanda sa mearga mai departe in faza urmatoare a concursului, iar la cantecul decisiv a avut de ales intre Sebastian Muntean si Aldo Blaga. Chiar daca micutul “Peter Pan al muzicii romanesti”, cum l-au alintat cei patru antrenori, a reusit sa transmita deopotriva tandrete, masculinitate si fragilitate, alegerea antrenorului Marius Moga a fost in cele din urma Aldo Blaga, care a creat un moment vesel, senin, reconfortant.

DISTRIBUIȚI