Acasă Mioritic Amalia si Ilie Nastase au divortat la Paris

Amalia si Ilie Nastase au divortat la Paris

99
0
DISTRIBUIȚI

Dupa ce si-au facut publica intentia de a se desparti, Amalia si Ilie Nastase au divortat la Paris, la sfarsitul lunii iunie.

„Speram sa se linisteasca toata lumea. Divortul s-a intamplat la Paris, la sfarsitul lunii iunie. Noi fiind casatoriti acolo si avand resedinta in capitala Frantei s-a putut. Divortul s-a pronuntat de comun acord, dupa o intelegere prealabila”, au marturisit cei doi pentru Cancan.

Conform intelegerii prealabile dintre cei doi, Amalia va continua sa poarte numele fostului sot, iar copiii vor ramane alaturi de mama: „Copiii sunt la mine, dar Ilie ii poate vedea oricand. Noi nu avem o problema din punctul acesta de vedere. Nu tragem de copii. Ca stau cu mine, asta e altceva. Nu a divortat nimeni de copii. Nici eu, nici el. Copiii sunt copii si sunt iubiti de ambii parinti. De altfel, e singurul lucru pe care fetele trebuie sa-l stie. Ca parintii lor le iubesc. Sunt si alte vremuri. Divortul nu mai e privit ca acum 40 de ani…”, a povestit Amalia.

In curand Amalia Nastase  se va muta impreuna cu cele doua fete intr-o alta casa, aceasta fiind singura modificare din viata fetelor: „O casa in plus”. Fosta sotie a tenismenului nu a dorit sa faca publica intelegerea pe care a facut-o cu Ilie Nastase, Amalia dorind sa se concentreze asupra cresterii celor doua fetite, dar si asupra carierei.

DISTRIBUIȚI