Acasă Mioritic Amalia Enache, nasa unui baietel de doua luni

Amalia Enache, nasa unui baietel de doua luni

254
1
DISTRIBUIȚI

Amalia Enache este din nou nasa. Dupa ce acum patru ani a fost nasa Monikai, fetita prietenei ei, a venit timpul ca Amalia sa boteze si un baietel.

amalia enacheMicutul Ianis in varsta de doar doua luni si jumatate a avut parte de o crestinare linistita la o biserica din Sibiu. Pe cat de cuminte si calm a fost baietelul, pe atat de agitata a fost celebra sa nasa. “Din pricina unor peripetii pe drumul de la Bucuresti la Sibiu am ajuns abia cam cu 5 minute inainte de ora programata. Mi-a fost incredintat imediat copilul, era prima data cand il tineam pe Ianis in brate. De obicei, n-am nici o temere cu bebelusii, dar din cauza agitatiei de pe drum sau a emotiilor slujbei, simteam ca-mi bate inima tare-tare si imi doream sa nu simta si sa se sperie cel mic, care era lipit de mine. Insa el a stat foarte linistit, a fost rabdator cu noi toti, cu caldura, cu slujba si chiar a adormit de vreo doua ori la mine in brate, in biserica.”, povesteste vedeta Pro Tv mandra de finutul ei.

Pentru ca prima experienta de nasa a fost dupa obiceiuri catolice, Amalia a avut parte si de o sperietura in timpul slujbei de crestinare a micutului Ianis care este ortodox. La un moment dat, in timpul slujbei, preotul a asezat copilasul pe trepte asa cum este obiceiul, moment in care Amalia speriata a avut impulsul de a-l ridica pe micut de acolo: “Nu stiam de obiceiul cu asezatul copilului pe jos pe treptele din fata altarului si acolo am fost ceva mai ingrijorata.”.

Legatura dintre Amalia si familia micutului este foare stransa, bunicii lui Ianis fiind cununati cu 30 de ani in urma de parintii vedetei Pro Tv. De atunci relatia dintre ei a fost una de familie si isi propun cu totii sa duca aceasta traditie de suflet mai departe.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri…Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line…restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul „LUCRU” pe adresa de e-mail  ocmbmm@gmail.com . Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul „LUCRU”