Acasă Mioritic Amalia Enache a primit in dar un camp plin de maci

Amalia Enache a primit in dar un camp plin de maci

185
0
DISTRIBUIȚI

Amalia Enache a primit in dar de ziua ei un camp intreg de maci, un tort cu lumanari direct pe plaja, un foc de artificii si cel mai frumos decor cu putinta: marea cu a sa plaja.

ziua_amaliei_82Amalia si-a propus sa-si petreaca aniversarea la mare, sa intre in noul an din viata sa pe plaja, sa fie mangaiata de soare si de luna si sa se incarce de frumusetea naturii, fara sa-si propuna sa faca vreo petrecere cu mare tam-tam. Cum afectiunea celor dragi pentru ea este mai mare decat Marea Neagra insasi, Amalia a constatat cu cea mai mare bucurie ca fara sa faca vreo invitatie speciala, multi dintre prietenii ei au simtit sa-i fie alaturi de ziua ei.

“Oricat as fi incercat sa eu organizez ceva grozav de ziua mea, ar fi fost imposibil sa am parte de un décor mai desavarsit decat mi-a pus in scena natura: plaja, ziua sau noaptea, fie cu luna, fie cu soarele sus-jos in mare.”, povesteste Amalia despre minunata sa aniversare.

Printre dansuri, baloane de sapun, glume, plimbari si povesti, Amalia s-a bucurat nespus si de darurile primite de la prietenii ei. Fara sa tina cont de vant, nisip sau alte inconveniente, prietenii i-au adus un tort cu lumanari aprinse. Ca printr-o minune ce nu parea a fi deloc intamplatoare, chiar langa locul in care isi petrecea ziua, Amalia a avut parte de foc de artificii. “Pe langa toate aceste bucurii, am primit o poezie, carti si alte cateva daruri de purtat, toate pline de semnificatie pentru mine.”

amaliaCa tabloul sa fie perfect pentru sufletul ei, Amalia a luat masa undeva sus, exact la nivelul la care zburau pescarusii si a primit cele mai frumoase flori: “Am baut dimineata cea mai frumos adusa cafea din cate imi amintesc si m-am bucurat de un camp nesfarsit de maci ca de cele mai frumoase flori pe care le-as fi putut primi vreodata.”, spune emotionata vedeta Pro Tv despre una dintre cele mai frumoase aniversari din viata ei.

DISTRIBUIȚI