Acasă Mioritic Am o poveste pentru tine! Participa si tu!

Am o poveste pentru tine! Participa si tu!

184
0
DISTRIBUIȚI

Desi cunoastem activitatea Andreei doar de pe platforma Facebook si de pe site-ul MaiMultVerde.ro, dorim sa ne alaturam colegilor din presa care incearca sa ii vina in ajutor acesteia.

poster_andreeaMIERCURI, 5 octombrie, la ora 23.00, in CLUB PRINCESS din Regie va avea loc evenimentul caritabil „Am o poveste pentru tine”!

Vino si tu daca vrei sa-i vezi si sa-i asculti pe Anna Lesko, Alexandra Ungureanu si trupa Crush, Guess Who in concert, Deepcentral, Smiley, Morandi, Alex Velea, Catalin Josan, Marius Mihalache, Mihai Margineanu, Florin Chilian, Natalia Barbu si multi altii!!! TOTUL LIVE intr-un SUPERSPECTACOL!!!

Mai mult,actiunea va fi prezentata de cel mai indragit cuplu din showbiz: Radu Valcan si Adela Popescu!

Se va alatura si jurnalista Anca Florea, care ne va impartasi din experienta ei!

Vino si tu! Distreaza-te si asculta povestea Andreei, care va avea cu siguranta un final fericit! Noi luptam pentru asta, implica-te si tu!

In august 2011, Andreea a fost diagnosticată cu cancer osos (condroblastic osteosarcom). Avem nevoie să dai mai departe această poveste şi avem nevoie de bani. Oricât ai, oricât poţi da…

Din fericire, sansa la viata i-a fost oferita de o clinica din Turcia, dar, din pacate, costurile operatiei sunt cu mult peste limitele ei financiare: 25.000 de euro interventia chirurgicala de extirpare a zonei tumorale si montarea unei proteze, plus 42.000 de euro insumand 14 sedinte de chimioterapie.

Dă-i o mână de ajutor, oricât ai da, contează enorm!

Donează aici:

Contul RON RO18BTRL04601201S65262XX este deschis la Banca Transilvania pe numele Andreea Popescu. Pentru donații in EURO puteți depune bani în contul RO21RZBR0000060011189159 deschis la Banca Raiffeisen pe numele Bogdan Fireteanu (prietenul Andreei).

PUTETI DONA ONLINE :
http://www.maimultverde.ro/cms/andreea-popescu
DISTRIBUIȚI