Acasă Mioritic Alina Sorescu are emotii pentru copiii pe care ii pregateste

Alina Sorescu are emotii pentru copiii pe care ii pregateste

125
0
DISTRIBUIȚI

Carismatica Alina Sorescu are emotii pozitive pentru spectacolul pe care il vor sustine copiii inscrisi la „Atelierul de muzica si prezenta scenica” ce ii poarta numele.

Alina si copiiiSpectacolul sustinut de cei 20 de micuti are loc duminica, la Sala Mica a Palatului National al Copiilor din Bucuresti, cu ocazia absolvirii celui de-al doilea modul din cele noua ale intregului curs. Evolutia copiilor va fi apreciata de catre un juriu de specialitate, al carui presedinte va fi compozitorul Mihai Alexandru, care va puncta interpretarea vocala, miscarea scenica, dictia si popularitatea fiecarui cursant.

„Ideea acestor cursuri mi-a venit ca urmare a anilor petrecuţi până acum pe scenă. De când am început să cânt, la vârsta de 4 ani în MiniSong-ul lui Ioan Luchian Mihalea, şi până în prezent am văzut şi aflat foarte multe despre lumea spectacolului. Şi tocmai pentru că şi eu am fost la un moment dat la început şi cu dorinţă de afirmare, vreau să îi sprijin pe cei mici de astăzi să cunoască şi să simtă pe pielea lor cum e să fii artist”, a marturisit Alina.

Alina Sorescu a deschis anul acesta Atelierul de Muzică şi Prezenţă Scenică ce îi poartă numele. La cursurile acestui atelier sunt invitaţi toţi copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani dornici de a cânta şi de a căpăta dezinvoltură în lumina reflectoarelor. Ei vin cu pofta de a învăţa, iar Alina Sorescu aduce experienţa, sfaturile şi devotamentul faţă de această meserie.

DISTRIBUIȚI