Acasă Mioritic Alina si Cristi Borcea vor sa isi impresioneze invitatii la nunta

Alina si Cristi Borcea vor sa isi impresioneze invitatii la nunta

168
0
DISTRIBUIȚI

Iata ce meniu au ales cei doi pentru petrecerea de nunta!

Alina si Cristi Borcea nu au ezitat sa cheltuiasca o mica avere pentru a-si impresiona invitatii. Bucatarul adus de familia Borcea, Joseph Hadad, a declarat pentru ziarul Libertatea ca un meniu ca cel pregatit pentru nunta dinamovistului poate sa ajunga la 600 de euro. Cei 500 de ospatari alesi pe spranceana ii vor servi pe invitati cu mancaruri romanesti, dar mai ales cu preparate internationale dintre cele mai fine. Iata meniul nuntii anului, asa cum a fost aflat de cei de la Libertatea:

Seara va începe cu o degustare de produse tradiţionale româneşti, servite pe marginea piscinei: grătar, berbecuţ la proţap, sărmăluţe şi brânzeturi fine.

Primul aperitiv va fi format din foie gras marinat cu şampanie şi amaretto, preparat pe vacuum şi ţinut la cuptor la 80 de grade Celsius, salate în miniatură pe un crevete, pe care se suprapun avocado, salată în straturi şi închise cu foi de plăcintă crocante şi o măslină Kalamata şi carpaccio de vită cu parmegiano.

Urmează o gustare caldă din homar breton, adus special din Franţa: “Ragout de homar” cu sparanghel verde şi ciuperci Morelo.

Până la felul principal invitaţii vor fi serviţi şi cu un sorbet de lime pe gheaţă, în şampanie.

Felul principal va fi un File Royal, combinaţie de muşchi de vită, de Monaco şi escalop de foie gras cu sos Merlot, trufe, buchet de legume (sparanghel, morcov) şi portocale, legate cu aţă de praz.

Vedeta meniului o va constitui tortul. Acesta este un mousse de ciocolată cu zmeură. Are doi metri înălţime şi peste 50 de kilograme.

Festinul culinar se va încheia aşa cum a început, cu bucate tradiţionale româneşti.

Se va servi şampanie Dom Perignon. Preţul unei sticle ajunge la 160 €.

DISTRIBUIȚI