Acasă Mioritic Alina Radu, „proaspat casatorita”

Alina Radu, „proaspat casatorita”

252
6
DISTRIBUIȚI
De curand a avut loc pictorialul pentru casa de moda Sposa dell Amore unde Alina Radu a adoptat ca si garderoba, rochia de mireasa, ce a transformat-o pentru moment intr-o “proaspat casatorita” demna de invidiat.
„Ca orice femeie obisnuita, si eu eram curioasa cum se aseaza pe mine rochia de mireasa. Asa ca nu am putut refuza provocarea” declara entuziasmata Alina imediat dupa terminarea shooting-ului.
Fotograful ales pentru acest pictorial a fost Dan PUIU care i-a avut alaturi pe stilistii Gabriela Mirea si Petra Cojocariu. Al doilea model care a participat a fost si Roxana Tanase, iepurasul Playboy de la Goluri si Goale

De curand a avut loc pictorialul pentru casa de moda Sposa dell Amore unde Alina Radu a adoptat ca si tinuta, rochia de mireasa, transformandu-se pentru moment intr-o “proaspat casatorita” demna de invidiat.

„Ca orice femeie obisnuita, si eu eram curioasa cum se aseaza pe mine rochia de mireasa. Asa ca nu am putut refuza provocarea” declara entuziasmata Alina imediat dupa terminarea shooting-ului.  Fotograful ales pentru acest pictorial a fost Dan Puiu, care i-a avut alaturi pe stilistii Gabriela Mirea si Petra Cojocariu. Al doilea model care a participat a fost si Roxana Tanase, vedeta Playboy de la Goluri si Goale.

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. @ simone…ti am citit comentariile la adresa lui Dan Puiu…probabil ai ceva personal cu el…insa aici erau postate niste poze pe care trebuia sa le comentezi…si sa fac o adaugare…cauta pe facebook (care a devenit un trend si toata lumea isi posteaza acolo cele mai reusite poze)modelele fotografiate de el si numara cate au ca poze de profil poze marca Dan Puiu…

  2. @ Somebody
    Si ti se pare ca nu am comentat pozele? am zis totul in doua propozitii. Reiau: Nu cred ca exista persoana care sa editeze atat de prost niste poze. Totul pare fals, fara valoarea.

    Si inca un lucru, stiu ce fel de poze face acest Dan puiu, pentru ca le-am vazut pe toate. Modele sunt dragute, insa pozele sub orice critica.