Acasă Mioritic Alina Puscau i-a dat papucii lui Brett Ratner

Alina Puscau i-a dat papucii lui Brett Ratner

78
0
DISTRIBUIȚI

Manechinul l-a parasit pe celebrul regizor american in urma cu cateva luni.

alina puscauA fost dragoste la prima vedere si a durat patru ani. Desi in urma cu doi ani, Alina marturisea ca Brett o ceruse de sotie, romanca nu s-a grabit sa se arunce cu capul inainte intr-un mariaj cu celebrul regizor american, pentru ea fiind mult mai importanta cariera.

„Brett voia sa-i fac un copil si sa ne casatorim, iar eu n-am fost de acord. Nu acum. Insa familia lui insista pe aceasta tema. I-am spus lui Brett ca n-am venit din Romania ca sa ma casatoresc cu cineva bogat. Mi-am cladit o cariera prin munca mea si vreau sa o continui. El voia sa ma controleze, sa aiba grija de mine. Initial nu m-a crezut cand i-am spus ca ne despartim, dar dupa o luna si-a dat seama ca nu ma mai intorc la el”, a declarat Alina Puscau pentru Cancan.ro.

Fotomodelul a continuat, declarand ca fostul ei logodnic nu mai voia sa o lase sa-si continue cariera. „I-am replicat ca-mi doresc sa continui ce am inceput, ce am cladit muncind din greu. El insa dorea sa stau acasa, sa am grija de copilul pe care voia sa i-l fac. Ma trata ca pe o printesa, aveam tot ce doream, dar nu mai voia sa ma lase sa-mi continui cariera. N-a vrut sa ma lase sa fiu actrita, adica ceea ce-mi doresc acum sa fac. Cu el nu mai eram Alina, eram alta persoana”, a mai marturisit vedeta „Playboy”.

DISTRIBUIȚI