Acasă Mioritic Alexandru Ciucu le-a citit copiilor „Croitorasul cel viteaz”

Alexandru Ciucu le-a citit copiilor „Croitorasul cel viteaz”

306
0
DISTRIBUIȚI

Alexandru Ciucu s-a implicat trup si suflet in proiectul Seri de Poveste initiat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

alexandru-ciucu-copii-3Designerul a dorit sa le faca o bucurie copiilor prezenti aseara in libraria Carturesti din centrul Bucurestiului si, asezat pe un scaunel, a inceput sa le citeasca o poveste. Elegant imbracat, ca in fiecare aparitie publica, Alexandru Ciucu a citit povestea Croitorasului cel Viteaz, invitandu-i pe micutii prezenti la eveniment in minunata atmosfera a povestilor nemuritoare. Copiii s-au rasfatat cu dulciuri si ceauri aromate si au ascultat cuminti povestea rostita de cunoscutul designer de costume Premium. Si sotia acestuia s-a implicat in proiect.

Vineri seara, Alina Sorescu a fost prezenta la Carturesti, alaturi de copiii de la Atelierul sau de Muzica, alaturi de care a colindat vizitatorii prezenti in acele momente in magazin. Pentru a oferi tuturor copiilor un strop de magie in plus in luna decembrie, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Librariile Carturesti au organizat cea de-a cincea editie a proiectului Seri de Poveste. An de an acest eveniment incurajeaza lectura, reinvie povestile copilariei in diverse forme de exprimare artistica si strange fonduri pentru programele sociale dedicate copiilor in dificultate.

DISTRIBUIȚI