Acasă Mioritic Alexandru Ciucu, invitat la discursul Regelui Mihai în Parlament

Alexandru Ciucu, invitat la discursul Regelui Mihai în Parlament

172
0
DISTRIBUIȚI

ciucuAlexandru Ciucu a fost onorat să primească invitaţia de a participa la unul din momentele de seamă ale acestui an: discursul Regelui Mihai în Parlamentul României. Majestatea Sa va lua cuvântul marţi dimineaţă, în plenul Camerelor reunite, cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani.

La acest eveniment special iau parte apropiaţii familiei regale, printre care şi designerul Alexandru Ciucu. În calitate de furnizor oficial al Casei Regale a României, Ciucu a primit invitaţia recomandată de Regele Mihai şi aprobată de Parlamentul României.

Pentru ziua de naştere a Majestăţii Sale, Alexandru Ciucu a pregătit un cadou special pe care îl va trimite Familiei Regale în cursul acestei zile.

Alexandru Ciucu este, de altfel, o prezenţă obişnuită în cadrul evenimentelor la care participă membrii familiei regale.

La celebra nuntă a Prinţului Albert de Monaco, designerul, deţinătorul singurului atelier de costume masculine Premium din România, i-a realizat Principelui Radu câte o ţinută elegantă pentru fiecare eveniment inclus în suita de momente speciale ale nunţii regale.

DISTRIBUIȚI