Acasă Mioritic Alexandru Ciucu i-a croit patru ţinute lui Gigi Becali pentru nunta lui...

Alexandru Ciucu i-a croit patru ţinute lui Gigi Becali pentru nunta lui Cristi Borcea

165
1
DISTRIBUIȚI

Alexandru Ciucu, singurul designer din România care deţine un atelier de costume premium, a primit o cerere cu totul specială din partea lui Gigi Becali.

ciucuFinanţatorul Steaua Bucureşti îşi doreste să fie extrem de elegant ca naş la nunta lui Cristi Borcea şi a Alinei Vidican. Prin urmare, ştiind de calitatea costumelor realizate de Alexandru Ciucu, a comandat patru ţinute pentru mult aşteptatul eveniment monden.

Designerul i-a creat patru ţinute, din materiale de foarte bună calitate, cu o croială cât mai pe corp, conform cerinţelor lui Becali, dar, în acelasi timp, să ofere şi dinamism, având în vedere că omul de afaceri obişnuieşte să danseze în timpul acestui tip de eveniment.

„I-am creat naşului George Becali pentru nunta lui Cristi Borcea patru ţinute pe care le va purta în funcţie de cele mai importante momente ale evenimentului. Din cele patru ţinute, două sunt costume, unul alb şi unul negru ambele cu dungi iar celelalte două sunt compuse din sacou de brocart de mătase şi pantalon de mătase, de asemenea în cele două culori de mai sus.

Pentru toate cele patru ţinute am pregătit câte o vestă. Croiala este cea care ne-a dat cea mai mare bătaie de cap pentru că a trebuit să lucrăm costumele cât mai pe corp, asta fiind stilul agreat de domnul Becali, dar în acelaşi timp să şi găsim o soluţie pentru a-i oferi posibilitatea unor mişcări ample atât de caracteristice lui.

Pentru fiecare ţinută am creat special câte un model de cămaşă cu plise şi butoni şi câte o pereche de pantofi din piele de crocodil.

Nu am văzut costumul lui Cristi Borcea, dar vă asigur că George Becali a fost foarte grijuliu în alegerea ţinutelor, iar eu mă bucur să vad că eterna rivalitate Steaua-Dinamo se manifestă şi plăcut în domeniul eleganţei vestimentare”, declară Alexandru Ciucu.

1 COMENTARIU