Acasă Mioritic Alexandra Enachescu indragostita de un fotbalist somer, dar care are caracter

Alexandra Enachescu indragostita de un fotbalist somer, dar care are caracter

70
0
DISTRIBUIȚI

Modelul cu aspiratii internationale Alexandra Enachescu are de cateva saptamani o relatie cu Adrian Iordache, ex-Khazar Lankaran.

DINAMO - RAPID

Dupa despartirea de Cristi Pulhac, Alexandra Enachescu si-a gasit cu greu un partener alaturi de care sa traiasca ceva mai mult decat o relatie pasagera. Cum nici experienta „Cristi Tanase”, gustata nu cu mult timp in urma, nu s-a dovedit a fi o reusita pe plan sentimental, din pricina nepotrivirii de caracter, pitesteanca s-a vazut nevoita sa isi caute rostul in alta parte. In preajma sarbatorilor de iarna, in viata Alexandrei a aparut un alt fotbalist, tot din Pitesti, care i-a indulcit fostei logodnice a lui Pulhac trecerea in 2011. Noua cucerire a modelului este Adrian Iordache, jucator proaspat ramas somer, dupa ce a fost dat afara de Mircea Rednic de la Lankaran. Cei doi au avut primele intalniri inainte de Craciun, cand si-au dat seama ca se potrivesc nesperat de bine. Au mers impreuna in clubul Ilusion din Trivale, unde s-au sarutat pasional toata seara, au dansat lasciv si de unde au plecat impreuna spre dimineata. Apoi s-au revazut la munte de Revelion, dar, cum in preajma lor se aflau mai multi prieteni comuni, Alexandra si Adrian au fost extrem de retinuti in gesturi. De altfel, conform unor apropiati, „Enacheasca” ar fi fost atrasa de caracterul lui Adrian Iordache, iar atractia fizica a trecut pe planul doi.

Noul iubit al Alexandrei, Adrian Iordache, a primit o veste trista inainte de sarbatori. El a fost pus pe liber la Khazar Lankaran de catre Mircea Rednic, acolo unde a avut un salariu de 10.000 de dolari pe luna. Alexandra nu a tinut insa cont de acest aspect si, dupa ce a esuat in relatiile cu alti fotbalisti mult mai cunoscuti, a ales un jucator spre apusul carierei, dar care pare dispus sa o respecte asa cum isi doreste ea.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI