Acasă Mioritic Alexandra Babascu, ex-concurenta Next Top Model, refuza sa prezinte moda in cluburi

Alexandra Babascu, ex-concurenta Next Top Model, refuza sa prezinte moda in cluburi

211
0
DISTRIBUIȚI

Alexandra Babascu vrea sa ramana la fel de serioasa pe cat a fost si in timpul concursului „Next Top Model”. Desi e la varsta la care majoritatea fetelor isi pierd timpul prin cluburi, Alexandra isi construieste cu multa seriozitate cariera de model, constienta fiind de nivelul concurentei din lumea modei.

eMulte.ro: Care este apogeul in lumea modelling-ului?

Alexandra Babascu: Sa ajungi sa lucrezi la un nivel foarte inalt, asta insemnand sa colaborezi cu designeri arhicunoscuti si sa faci campanii pentru faimoasele case de moda.

eMulte.ro: Spuneai inainte de emisiune ca doresti sa il atingi, ce parere ai acum?

Alexandra Babascu: Inca mai am de invatat foarte multe lucruri pentru a ajunge acolo unde mi-am propus.

„Viata de model nu e deloc usoara”

babascu-alexandraeMulte.ro: Cum s-a schimbat viata ta dupa iesirea din competitie?

Alexandra Babascu: Datorita concursului, am fost cunoscuta de foarte multa lume si portile mi s-au deschis mai usor.

eMulte.ro: Viata de model e mai grea decat iti imaginai?

Alexandra Babascu: Avand in vedere ca aveam o oarecare experienta inainte de a intra in concurs, stiam la ce sa ma astept. Trebuie sa ai putere de munca, sa dai dovada de seriozitate si profesionalism. Viata de model nu e deloc usoara.

eMulte.ro: Ai fost vazuta de foarte multi telespectatori ca facand parte din top 3, alaturi de Emma si Laura. Care crezi ca a fost motivul real pentru care ai fost eliminata?

Alexandra Babascu: Motivul real nu il stiu si nici nu as vrea sa il aflu, insa important este ceea ce voi face in continuare.

alexandra-babascueMulte.ro: Crezi ca acest concurs ar trebui sa aiba si o regula privind varsta maxima a participantelor?

Alexandra Babascu: Ar fi trebuit sa aibe o regula, deoarece in bransa aceasta se intra de la o varsta frageda. Probabil ca prin intermediul acestui concurs , li se mai acorda o sansa si fetelor care nu au avut ocazia sa faca o cariera in modelling, netinandu-se cont si de varsta.

eMulte.ro: Daca ai primi oferte de a prezenta moda in cluburi, le-ai refuza?

Alexandra Babascu: Categorig le-as refuza. Pe timpul concursului, am avut doua prezentari in club si clar este o diferenta in ceea ce priveste intregul concept.

eMulte.ro: Esti adepta principiului, „orice pentru atingerea scopului propus”?

Alexandra Babascu: Orice pana la o anumita limita. Depinde despre ce fel de compromis este vorba.

eMulte.ro: Esti dispusa sa pleci in strainatate si sa locuiesti acolo pentru jobul tau?

Alexandra Babascu: Sunt dispusa sa fac pasul acesta. Chiar imi doresc sa plec din tara si sa lucrez acolo, asta inseamnad sa intru in contact cu oameni ce au mentalitati diferite si sa fiu in continua dezvoltare.

Credit foto: Oltin Dogaru