Acasă Mioritic Aida de la Next top model, idilă de o noapte cu Claudiu...

Aida de la Next top model, idilă de o noapte cu Claudiu de la Burlăcița

340
0
DISTRIBUIȚI

aida-claudiu

Episodul din această seară al reality show-ului Next Top Model rezervă o nouă surpriză: Aida se refugiază în braţele manechinului Claudiu Pălita, cel care a concurat la Burlăciţa pentru inima Biancăi Drăguşanu.

După o prezentare de modă a colecţiei de lenjerie intimă Avatar, derulată în stufărişul din Delta Dunarii, în care modelele au fost transformate în personaje de pe planeta Pandora, Cătălin Botezatu dă o super petrecere într-un club din Tulcea. Muzica, şampania şi oboseala de peste zi au facut ca fetele să se relaxeze imediat. Au dansat, au cântat şi au uitat de conflictele de până acum. Au urcat toate pe scena clubului şi au dansat pentru toţi cei prezenţi.

O singură fată a uitat de toţi cei din jurul ei. Şi s-a refugiat în braţele lui Claudiu Păliţa, fost concurent de la emisiunea „Burlăciţa”, actual model pentru Cătălin Botezatu. Cei doi s-au sărutat cu patimă minute, spre stupefacţia celorlalte fete. Aida s-a dat în spectacol lingându-i obrazul şi pieptul gol al lui Claudiu.

După petrecere, acesta a mărturisit şocat că a fost luat „cu japca”. Dacă încerca să se îndepărteze, Aida îl muşca de buze cu putere! „E nebună femeia!”, a concluzionat panicat Claudiu. Pentru acesta, se pare că s-a întors roata… Dacă în Ibiza, Claudiu a încercat din răsputeri să o sărute pe Bianca Drăguşanu, spre disperarea şi furia lui, iată că acum i-a venit lui rândul să fie „sechestrat”.

Imaginile cu dezmăţul din clubul din Tulcea vor fi difuzate în această seară, începând cu orele 20.30 într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu, difuzat de Antena 1.

DISTRIBUIȚI