Acasă Mioritic Adriana Bahmuteanu nu mai mananca zahar de doi ani

Adriana Bahmuteanu nu mai mananca zahar de doi ani

42
0
DISTRIBUIȚI

Adriana Bahmuteanu a dat jos 15 kilograme de la nasterea celui de-al doilea copil. Sotia lui Prigoana, care cantarea la externarea din maternitate 80 de kilograme, a declarat ca incearca sa duca un trai cat mai sanatos.

„De aproape doi ani, nu mai pun gura pe zahăr. Consum doar miere. Oricum, nu mă omor după dulciuri, mănânc doar puţină ciocolată neagră, din când în când. Tot de aproape doi ani nu mai mănânc decât pâine specială, pe care o face Gheorg, la cofetăriile lui. El o prepară cu celebra făină «slăbeşti mâncând»”, pe care a folosit-o şi Teo Trandafir. Eu m-am obişnuit cu această pâine, dar Prigoană nu poate să se atingă de ea”, a declarat Bahmu.

Pe lângă aceste două trucuri importante, Adriana are grijă de siluetă respectând principiile de bază ale unui trai sănătos: „Carnea o mănânc doar pe grătar, cu salate, nu trece zi în care să nu fac ciorbe, beau foarte multă apă, îmi plac fructele şi legumele. Din păcate, nu pot încă să fac mişcare şi nici nu am foarte mult timp pentru asta. Mai fug la câte un masaj de întreţinere, pentru că face bine la circulaţie„, a declarat Adriana pentru Click!

DISTRIBUIȚI