Acasă Mioritic Adrian Tutu a compus o piesa special pentru “Dansez pentru tine”

Adrian Tutu a compus o piesa special pentru “Dansez pentru tine”

412
0
DISTRIBUIȚI

Vineri seara, pe ringul visurilor de la “Dansez pentru tine” vine si Adrian Tutu, marele castigator al primei editii “Romanii au talent”.

De ceva vreme, Adrian a lucrat intens la o piesa facuta special pentru show-ul de la ProTV. Si surprizele nu se opresc aici. Alaturi de Adrian vine si beatboxerul Cosmin Agache, cei doi pregatind o colaborare surpriza pentru telespectatori. “Am lucrat la aceasta piesa impreuna cu Cosmin si cu Edi Stancu. Impreuna cu echipa emisiunii, am hotarat sa cream aceasta jucarie muzicala pe care baletul lui Edi Stancu sa poata prezenta mai multe stiluri de dans din cultura Hip-Hop. Ideea de a aparea din nou in fata publicului, a celor care mi-au fost alaturi, ma bucura foarte tare. Sper ca ceea ce vom face noi pe scena sa va placa si sa va binedispuna”, a declarat Adrian Tutu.

Cosmin este si el foarte incantat de aceasta colaborare: “Cred ca sunt un copil foarte norocos pentru ca am ajuns pana aici. Am lucrat foarte bine impreuna cu Adi si sper ca celor de acasa sa le placa ceea ce le-am pregatit noi”, a povestit el.

DISTRIBUIȚI