Acasă Mioritic Adrian Paunescu are doi copii si cu Ana Blandiana?

Adrian Paunescu are doi copii si cu Ana Blandiana?

35
0
DISTRIBUIȚI

Existenta celor doua fiice din flori a fost dezvaluita chiar de Constanta Buzea, prima sotie a maestrului, care sustine ca fostul ei partener de viata i-a marturist acest lucru, intr-o discutie purtata in anul 1967.

“Cateva luni dupa nasterea Ioanei, incercam zeloasa sa-i promit ca urmatorul nostru prunc o sa fie baiat. La care imi răspunde convins, ca nu va avea el norocul acesta. Cum asa? Pai pentru ca… Si imi marturiseste fara menajamente ca este tata si la alta casa, unde i s-au nascut de curand gemene. Esti convins ca sunt ale tale? Vrei sa le vezi?”, relateaza prima sotie a lui Adrian Paunescu, intr-un jurnal scris pentru revista Romania Literara, in 2008.

Iar presupusa amanta a poetului ar fi nimeni alta decat Otilia Valeria Coman, mai cunoscută sub numele de Ana Blandiana!

“Eu nasteam in iunie, ea in septembrie. Adrian reusise performanta de a trai linistit, penduland fara istov intre doua femei insarcinate, una mai naiva decat alta, nevasta si amanta, alaptandu-i pruncii dolofani”, a mai tinut sa precizezeConstanta Buzea.

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI