Acasă Mioritic Adrian Iovan nu se mai descurcă cu banii, are gânduri de sinucidere

Adrian Iovan nu se mai descurcă cu banii, are gânduri de sinucidere

32
1
DISTRIBUIȚI

Rămas şomer în urma restructurărilor masive de la Blue Air, Adrian Iovan se confruntă cu o nouă problemă: pensia i-a fost drastic micşorată conform noilor reglementări şi spune că singura soluţie este sinuciderea.

Dacă până de curând Adrian Iovan cumula o pensie care se apropia, conform grilei de pensionare a piloţilor, de aproximativ 10.000 de lei pe lună, plus un salariu frumuşel de la Blue Air, în prezent, el se află în pragul falimentului.

A rămas şomer, ca urmare a restructurărilor masive, iar pensia i-a fost micşorată cu 80% (în prezent, aceasta a ajuns la aproape 2.000 de lei), dar trebuie să-i achite în continuare fiului său, Albert, aflat în grija Romaniţei, cheltuieli de întreţinere de 1.500 de lei calculate la nivelul lefei sale din anul 2008.

“Singura soluţie pe care mi-o lasă Boc este să mă sinucid. Nu pot decât să-i mulţumesc primului-ministru, care ne sfidează dintr-un BMW, dar ne sfătuieşte să mergem cu bicicleta”, a spus Iovan cu amar în glas.

«Piloţii nu au viaţă lungă»

“Se ştie că piloţii nu au viaţă lungă după ce ies la pensie şi aş fi vrut să-i asigur băieţelului meu un trai decent”, a încheiat Iovan.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU