Acasă Mioritic Adrian Haiduc a bagat-o pe Andreea Lutz la balamuc! (FOTO)

Adrian Haiduc a bagat-o pe Andreea Lutz la balamuc! (FOTO)

472
2
DISTRIBUIȚI

Adrian Haiduc a facut inca un pictorial socant! De data aceasta, protagonistii, patru la numar, apar in fata obiectivului intr-o camera ce pare sa apartina unui spital dezafectat!

Designerul timisorean socheaza din nou, acesta pregatindu-se sa lanseze o noua colectie de bijuterii printr-un nou pictorial infiorator! Cel mai tatuat model din Romania, Andreea Lutz, revine in fata aparatului de fotografiat alaturi de Cristina Dima, Radu Andrei si boxerul Darco Novac intr-o sedinta foto – nud, a carei scena pare a fi un salon de spital.

Dupa colierele si cerceii realizati din carne, Adrian Haiduc va expune publicului o idee de bijuterii facute din medicamente si echipament tehnico-medical. „BMentalB” se doreste a fi o campanie indreptata impotriva abuzului femeii de catre barbat, si in mod special impotriva abuzului emotional, mental al acestora.  Adrian Haiduc a folosit pentru colectia sa instrumentar medical chirurgical, dar si fese sterile, bandaje si flacoane de medicamente.

adrian_haiduc_bmental1

Picture 1 of 10

Credit foto: Mihai Toth

Interior Scene Designer: Antonia Sandru

Pot fi reproduse 3 imagini, doar cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.emulte.ro.


DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. De tot rahatul . Mai fratilor ne-am saturat de papagalul asta care se tot crede designer . Alte articole mai interesante nu mai aveti ? Numai despre tembelul asta cu porcariile lui de ” bijuterii ” ( apropo – ceea ce face el se numeste insirat . in nici un caz design ) . Bai nene ramai acolo la spital . Poate scapam de mizeriile astea si noi . Esti praf . SI spune adevarul despre colectia de carne din Bucuresti. Aia unde radea lumea de tine si cu fundul , unde nu te baga nimeni in seama . FI sincer .