Acasă Mioritic Adrian Filote traieste in Cancun o noua aventura

Adrian Filote traieste in Cancun o noua aventura

125
0
DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV! Adrian Filote duce viata pe care si-a dorit-o in Cancun!

Cancun este locul in care orice barbat si-ar dori sa ajunga; statiunea cu mult soare, plaje cu nisipuri fine, femei frumoase si baruri fiind cunoscuta pentru oferta de distractii. Aici a ajuns sa traiasca Adrian Filote, dupa ce a plecat din Romania, la inceputul anului.

adrian_filote_cancun
Traieste o noua aventura in Cancun

Adrian a plecat initial doar pentru o vacanta, insa statiunea mexicana l-a prins in mrejele sale cu viata antrenanta si total diferita de cea pe care o lasase in tara. „Am venit aici cu cativa dolari in buzunar si zero cunostinte, intr-o lume total noua”, a marturisit Adrian pentru eMulte.ro.

hotel-cancun
Hotelul din Cancun, Mexic, la care lucreaza Adrian Filote

Norocul a fost cel mai bun prieten al lui Adrian Filote, care s-a trezit in scurt timp angajat al unuia dintre cele mai frumoase hoteluri din Cancun, „The Royal”. Ex-soferul Monicai Columbeanu, ex-modelul lui Catalin Botezatu si ex-angajatul „Acces Direct” lucreaza acum in domeniul turismului,  ocupand functia de consilier in vanzari la un hotel de 5 stele care-si trateaza regeste invitatii, doar cu servicii „all inclusive”. „Strainii mi-au dat o sansa sa fac ceva, ei au crezut in potentialul meu si ma motiveaza sa raman aici”, ne-a mai spus Adrian Filote.

A lasat in urma viata din Romania, despre care nu are amintiri prea placute: „Aici lumea iti zambeste pe strada. Nu vad oamenii tristi si invidiosi care nu te lasa sa iti urmezi visele. Romania va fi intotdeauna tara mea natala, in care traiesc familia si prietenii mei, si cam atat, din pacate…”, a continuat Adrian.

Tanarul, care a cautat cu disperare o vacanta cat mai departe de tara, traieste acum o experienta noua care il face fericit: „Mi-am facut prieteni noi si traiesc o noua aventura”.

DISTRIBUIȚI