Acasă Mioritic Adrian Cristea, furios din cauza sărutului dintre Bianca Drăguşanu şi Bendeac

Adrian Cristea, furios din cauza sărutului dintre Bianca Drăguşanu şi Bendeac

35
0
DISTRIBUIȚI

Sărutul Biancăi Drăguşanu cu Bendeac, în cadrul emisiunii ”În puii mei”, l-a deranjat foarte tare pe Adrian Cristea, iubitul sexoasei roşcate.

Fotbalistul s-a supărat foarte tare când a văzut că iubita lui s-a sărutat cu Bendeac, dar se pare că, într-un final, au reuşit să treacă peste acest episod.
”El niciodată nu ar fi făcut treaba asta şi l-am făcut să sufere. Şi aşa am suferit şi eu, pentru că nu voiam în niciun caz să-l fac să sufere. Nu a fost un sărut adevărat, a fost doar un rol. Nu am vrut decât să arăt că pot juca un rol”, a declarat Bianca în cadrul emisiunii ”Un show păcătos”.

Deşi nu i-a picat deloc bine faptul că iubita lui s-a sărutat cu un alt bărbat, chiar şi jucând un rol, Cristea a iertat-o, după ce aceasta i-a promis că aşa ceva nu se va mai întâmpla.
”Relaţia mea cu Adrian nu va avea de suferit din acestă cauză. A fost foarte afectat, dar ne iubim şi am trecut peste asta. Dacă mi s-ar oferi acum un rol într-un film, l-aş întreba înainte şi aş accepta, doar dacă el ar fi de acord”, a adăugat Bianca Drăguşanu.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI