Acasă Mioritic Adina Barbu a băgat boala în «marţienii» de la Petrolul Ploieşti

Adina Barbu a băgat boala în «marţienii» de la Petrolul Ploieşti

79
0
DISTRIBUIȚI

Adina Barbu, modelul cu cei mai mari sani, a devenit, vineri seara, proprietara lui Vlad Stănescu, mijlocaş la Petrolul Ploieşti şi unul dintre protagoniştii reality show-ului “Marţienii”, de la Sport.ro.

Bruneta care o concurează pe Nicoleta Luciu în dimensiunea bustului a devenit investitor la Petrolul Ploieşti, formaţie ai cărei jucători sunt supranumiţi “marţienii”. Ea a primit cadou un card de “socios” (suporter-acţionar al unei echipe, după modelul campionatului spaniol). Aşa se face că Adina a putut să-şi cumpere, cu doar 85 de lei, propriul jucător.

Invitată la petrecerea de sfârşit de an a echipei de fotbal, Adina a avut ocazia să-i cunoască pe cei doi sportivi scoşi la vânzare, Vlad Stănescu şi Florin Plecanciuc. După ce i-a verificat la muşchi, dar şi la cultură generală, Adina a decis. “L-am ales pe Vlad pentru că eu cred că e o investiţie mai bună. E bine făcut, antrenat şi cred că aleargă bine şi în teren”, a explicat Adina.

Petrecerea a continuat până dimineaţă, iar Adina s-a distrat tot timpul alături de “marţieni”, făcând senzaţie printre jucători, dar şi printre membrii staffului, în frunte cu managerul Vivi Răchită.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI