Acasă Mioritic Adi Minune a saracit pe timp de criza!

Adi Minune a saracit pe timp de criza!

38
1
DISTRIBUIȚI

Criza financiara l-a afectat grav si pe manelistul ADRIAN MINUNE, care, in urma cu doi ani, se lauda cu o avere de 100.000.000 de dolari, la cat erau evaluate proprietatile lui!

Reporterii WWW.STL.RO au descoperit ca averea lui Minune a scazut dramatic din cauza ca piata imobiliara s-a prabusit.

Inca din 2008, manelistul a scos la vanzare opt vile la cheie in comuna Stefanestii de Jos, in apropiere de Bucuresti, insa, nici pana azi, nu a reusit sa gaseasca proprietar pentru vreuna dintre case.

Numarul de telefon la care potentialii cumparatori ar trebui sa sune nu mai este valabil, semn ca Minune nu mai trage nici macar nadejde sa fie cautat de cineva.

Am incercat sa vand casele, dar nu sunt clienti. Lumea sufera ca nu are bani. Terenurile si constructiile in zona s-au ieftinit si nu-mi mai convine sa dau vilele pe nimic. Le tin si asta e!”, a marturisit Adi Minune.

Situatia este generalizata in Stefanestii de Jos. “Ce sa mai vindem terenuri ca nu le ia nici naiba! Am facut credit la banca sa cumpar niste parcele si am ramas cu ele. Acum, banca nu ma asteapta si trebuie sa dau inapoi ratele. Sunt disperat“, a declarat pentru STL.RO un samsar de terenuri din Stefanesti.

Acum, Adi Minune incearca sa se salveze de pe urma localului de fite din Stefanesti, la care este asociat cu niste rude. La restaurantul Cascada, un localnic a organizat o nunta de pomina saptamana trecuta, iar manelistul si-a tras partea leului.

Daca tot nu merg imobiliare, macar sa mai facem ceva din nunti si botezuri. Toti gandesc ca daca se insoara nu o fac decat o data in viata si atunci merita sa scoata banul din buzunar! Pana cand se indreapta piata imobiliara, incasam si noi din ce putem“, a adaugat Minune.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU