Acasă Mioritic Adelina Pestritu si-a pierdut bunicul. Liviu ii transmite condoleante

Adelina Pestritu si-a pierdut bunicul. Liviu ii transmite condoleante

145
4
DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV eMulte.ro

adelina pestritu
Adelina Pestritu

Zilele trecute, eMulte.ro a aflat ca frumoasa asistenta a lui Mihai Morar a inceput sa planga intr-o cafenea de pe Decebal. Desi multi s-au grabit sa creeze diferite scenarii, insinuand ca Adelina plange dupa Liviu sau ca vestea proasta pe care o primise era chiar de la noua ei cucerire, motivul real al crizei de plans in care a bufnit Adelina este unul familial.

Recent, bunicul din partea tatalui Adelinei a decedat la varsta de 86 de ani, in urma unui infarct. „Am multe amintiri frumoase legate de el. L-am iubit enorm si desi ne asteptam la o tragedie, durerea e la fel de mare”, ne-a declarat, cu lacrimi in ochi, Adelina.

Liviu Varciu ii transmite fostei sotii condoleante prin intermediul eMulte.ro.

liviu varciu
Liviu Varciu

Contactat de eMulte.ro, Liviu Varciu, fostul sot al Adelinei, s-a intristat brusc la aflarea vestii. „Nu-mi vine sa cred. Habar n-am avut. Acum am auzit de la voi. M-am intristat. Era un om de milioane, chiar imi pare rau”.

Se pare ca nefericitul eveniment, l-a facut pentru moment pe Liviu sa ingroape securea razboiului si  sa-i transmita condoleante fostei sale sotii. „Condoleante Adelinei, sincer imi pare rau si sper sa treaca cat mai repede peste acest moment neplacut”, a declarat Liviu.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII