Acasă Mioritic Adelina Pestritu scoate bani din orice

Adelina Pestritu scoate bani din orice

308
0
DISTRIBUIȚI

Fie ca e vorba despre divortul sau impacarea dintre ea si Liviu, fie ca e vorba despre relatiile anterioare, ori de simpla ei imagine, Adelina Pestritu e o prezenta constanta in primele pagini ale tabloidelor, lucru care ii aduce frumoasei brunete si mai multa notorietate.

Adelina Pestritu
Adelina Pestritu

Notorietatea inseamna bani in cele mai multe situatii si Adelina profita din plin de asta. Recent, fosta asistenta a lui Mihai Morar a pus mana pe un contract extrem de avantajos, contract care i-a adus cateva mii de euro dar si posibilitatea de a-si achizitiona gratis hainele pe care le vrea, de cate ori vrea. Opt mii de euro e suma pe care o va castiga Adelina anual, dupa ce a devenit imaginea unei firme producatoare de tinute vestimentare.

Adelina Pestritu
Adelina Pestritu, foto Dan Puiu

Suma e destul de imbietoare, asa ca bruneta a acceptat pe loc propunerea reprezentantilor companiei, acestia oferindu-i si posibilitatea sa-si aleaga ce haine vrea. „Profit si eu de avantajele astea, nu voi fi mereu tanara si frumoasa. Nimic nu tine o vesnicie, asa ca de ce sa nu ma bucur acum cand se poate!”, ne-a declarat Adelina, bucuroasa de faptul ca si aparitiile rautacioase din presa ii fac bine pana la urma, chiar daca pentru moment sunt dureroase. „Unele articole din presa sunt doar atacuri lipsite de bun simt la adresa mea si trebuie sa le suport cu stoicism. Nu m-ar deranja daca ar fi si adevarate, dar asta e… uite ca si astea tot bani imi aduc pana la urma!”, a declarat Adelina Pestritu pentru eMulte.ro.

DISTRIBUIȚI