Acasă Mioritic Adelina Pestriţu recunoaşte: «Nu mă mai mărit cu Liviu»

Adelina Pestriţu recunoaşte: «Nu mă mai mărit cu Liviu»

101
0
DISTRIBUIȚI

Adelina Pestriţu preferă să trăiască in păcat decat să devină din nou soţia lui Liviu Varciu şi susţine că nu va mai ajunge vreodată în faţa altarului. Mai mult, ea spune că nu are de gând să aibă curând copii.

Cu toate că i-a răspuns cu un “Da” hotărât fostului său soţ, Liviu Liviu-si-Adelina-VarciuVârciu, când acesta a cerut-o în căsătorie, în direct la PRO TV, Adelina nu mai vrea să ajungă în faţa altarului.

«Da» doar pentru rating

“Am spus «Da» pentru rating, totul a fost improvizat, iar inelul pe care mi l-a pus pe deget era al cuiva din regie. Nu mă voi mai mărita niciodată cu Liviu. Actele ne-au distrus căsnicia. Din momentul în care ne-am căsătorit, au început problemele. Relaţia noastră o să meargă mai bine dacă nu vom fi soţ şi soţie. Deocamdată ne este bine aşa”, a precizat Adelina pentru Libertatea.

Fosta doamnă Vârciu şi-a schimbat declaraţiile şi în ceea ce priveşte copiii pe care spunea că vrea să-i aibă cu Liviu. “Nu-i voi face prea curând un copil lui Liviu. Avem lucruri mai importante de făcut acum”, ne-a mai mărturisit frumoasa brunetă.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI