Acasă Mioritic Adelina Pestriţu nu vrea să se mărite

Adelina Pestriţu nu vrea să se mărite

61
0
DISTRIBUIȚI

Prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi”, Adelina Pestriţu, nu vrea să se aşeze la casa ei, prea curând. După o căsnicie ratată şi câteva relaţii eşuate, Adelina nu are de gând să se mărite cu noul ei iubit. Deşi susţine că George este un băiat fin, care ştie cum să se comporte cu o femeie, fostul iepuraş Playboy nu se gândeşte, momentan, că acesta poate fi bărbatul alături de care să trăiască până la adânci bătrâneţi.

„George nu m-a cerut de soţie şi l-aş sfătui să nu o facă prea curând.  Nu îmi doresc să devin o nouă doamnă „Cutărică”. Îmi este foarte bine aşa cu statutul de domnişoară şi cu numele de Pestriţu. Vârsta perfectă pentru a avea din nou statutul de nevastă…la 32 de ani poate. Deşi cred că mi-ar plăcea să stau fără acte toata viaţa. Poate când va veni un copil voi face acte, în acest domeniu sunt tare indecisă”, a spus Adelina într-un interviu acordat site-ului showbiz.ro.

Mai mult, Adelina nu l-a uitat nici pe fostul soţ, Liviu Vârciu, căruia i-a transmis să fie mai responsabil, pentru a nu ajunge pe drumuri. „Nu doresc răul nimănui, dar ar trebui să fie mai responsabil şi să nu stea numai la agăţat. Primordial ar fi, cred eu, să-şi rezolve problemele din viaţă, apoi să plece ca un haiduc la agăţat prin cluburi. Are vârsta de 30 de ani şi ar trebui să se gândească la viitorul lui. Asta este părerea mea, deşi persoana lui nu mă mai interesează”, a adăugat aceasta.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI