Acasă Mioritic Adelina Pestriţu: „M-am trezit cu un drogat în maşină, la semafor”

Adelina Pestriţu: „M-am trezit cu un drogat în maşină, la semafor”

44
0
DISTRIBUIȚI

Adelina Pestriţu, fosta nevastă a lui Liviu Vârciu, merge mai peste tot cu maşina, motiv pentru care călătoriile ei nu sunt nici lipsite de peripeţii pe… patru roţi. Unele dintre ele pentru că vedeta nu prea respectă regulile de circulaţie.

Totuşi, printre toate acestea sunt şi întâmplări mai neplăcute, care nu au legătură cu codul rutier. „Eram cu o prietenă în maşină şi ne îndreptam spre un club. Eram pe Magheru şi aşteptam la un semafor. Deodată ne-am trezit cu luminile din maşină aprinse. Ne-am uitat speriate una la alta şi nu înţelegeam ce se întâmplă. M-am trezit cu un «drogat» în maşină. Voia să-mi vorbească, dar am început să ţipăm la el, să-l gonim. Ne-a spus că suntem disperate şi a coborât în cele din urmă din maşină. Mi-am învăţat lecţia. De atunci, de fiecare dată când mă urc la volan, blochez uşile”, a povestit Adelina Pestriţu pentru Ziarul Ring.

În rest, bruneta e… „prietenă” cu poliţiştii, deoarece e oprită deseori pentru tot felul de nereguli în trafic, ajungând să colecţioneze amenzile. „Am «luat» săptămâna trecută şase puncte şi 540 de lei. În general, sunt taxată pentru viteză”, ne-a spus vedeta. O veritabilă vitezomană, Adelina uită de restricţiile de circulaţie când se află la volanul bolidului său. „Cel mai mult am condus cu 270 km/h”, a adăugat ea.

DISTRIBUIȚI