Acasă Mioritic Adelina Pestriţu: „Iubitul meu a cumpărat un apartament de lux! Nu-mi rămâne...

Adelina Pestriţu: „Iubitul meu a cumpărat un apartament de lux! Nu-mi rămâne decât să mă mut cu el”

50
1
DISTRIBUIȚI

Adelina Pestriţu este din nou îndrăgostită. De trei săptămâni ea are o nouă relaţie, fiind iubita unui om de afaceri care vrea cu tot dinadinsul să o aducă în casa lui. Mai mult de atât, imediat ce au discutat despre posibiltatea mutării împreună, bărbatul a şi cumpărat un apartament de lux, cu două camere, pentru a-i oferi fostei soţii a lui Liviu Vârciu toate condiţiile.

„George şi-a luat un apartament cu două camere într-un bloc nou. Este super-lux. Chiar de o săptămână vorbim că ar trebui să ne mutăm împreună şi ieri (miercuri  – 4 noiembrie 2010), George şi-a luat apartament. Locuinţa este deja mobilată, ai tot ce vrei, nu rămâne decât să-mi iau bagajul şi să mă mut”, a declarat Adelina Pestriţu, în exclusivitate, pentru „Naţional”.

Cu toate că noul ei iubit este hotărât să se mute cu Adelina, fosta iubită a lui Vârciu se teme că nici această relaţie nu va merge şi că va suferi aşa cum s-a întâmplat, în urma căsătoriei cu actorul din „Moştenirea”.

„George e un băiat extraordinar şi ne înţelegem foarte bine. Problema este că eu sunt cam indecisă pentru că mi-e frică să nu ajung să-l iubesc pe George aşa cum l-am iubit pe Vârciu”, a mai spus Adelina ziarul „Naţional”.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU