Acasă Mioritic Adelina Pestritu, criză într-o cafenea pe Decebal!

Adelina Pestritu, criză într-o cafenea pe Decebal!

179
5
DISTRIBUIȚI

adelina pestrituFăcând turul de onoare al cafenelelor de fiţe împreună cu Roxana Tănase, Adelina Pestriţu (ex. Vârciu), a izbucnit într-o criză de plâns de neoprit într-o cafenea pe Decebal.

După ce s-a terminat emisiunea la care este asistentă, joi seara, în jurul orei 21, Adelina a avut parte de o întâmplare neplăcută. Toate bune şi frumoase, Adelina era veselă până în momentul în care a primit un telefon care a dus-o la extrema opusă bunei-dispoziţii cu care venise. A început să plângă în hohote după ce a închis telefonul şi a plecat într-o mare grabă lăsându-şi prietena singură la masă. Oare cine era autorul apelului care a făcut-o pe Adelina să dispere?

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. pentru ce atatea rautati?e problema ei ce si cum face si atat timp cat nu face rau nimanui nu inteleg pentru ce atatea jigniri!fiecare a dreptul la viata personala si modalitate prin in care a ajuns unde a ajuns e doar problema ei!daca e cineva care poate arata cu degetul ,face asta doar pentru ca nu se simt in stare sa atinga aceleasi realizari!fiecare lupta pentru a obtine ceea ce vrea cu armele pe care le alege si le manuieste cel mai bine!