Acasă Mioritic Adelina Pestritu, Anca Neacsu si Andreea Popescu se intrec in gatit

Adelina Pestritu, Anca Neacsu si Andreea Popescu se intrec in gatit

205
0
DISTRIBUIȚI

Cu ocazia inaugurarii unui restaurant cu specific romanesc, fostele lui Liviu Varciu, Adelina Pestritu si Andreea Popescu s-au apucat de gatit.

Adelina Pestritu si Anca Neacsu si-au demonstrat astfel calitatile in bucataria traditional romaneasca. In vreme ce Adelina Pestritu a primit ajutor in pregatirea sarmalelor tocmai de la dansatoarea Andreea Popescu, care s-a iubit si ea cu Liviu Varciu, Anca Neacsu a preparat cu ajutorul unui bucatar, un berbecut impletit si a marturisit ca a invatat sa gateasca inca de mica.

„Cu toate ca unii au impresia ca nici nu stiu unde e bucataria sau cum sa aprind aragazul, sunt mare experta la gatit. Am invatat de la mama cum sa prepar mancare traditionala, iar sarmalele imi ies cel mai bine. De data aceasta am incercat un berbecut la tigaie, mai dificil de gatit, insa m-am descurcat de minune”, declara Anca Neacsu, cu ocazia deschiderii restaurantului „Barlogul Lupilor”. Pe de alta parte, nici Adelina Pestritu nu s-a lasat mai prejos la gatit sarmale, aceasta marturisind ca a gatit inainte si pentru craiul Varciu.

„Prima data cand am facut sarmale elaurette saznianaram la telefon cu mama mea, iar aceasta imi dadea indicatii cum sa pregatesc totul. Munca in bucatarie nu este deloc munca usoara, insa sa nu uitam ca am fost maritata si astfel am avut o serie de experiente in acest sens”, spune Adelina Pestritu. Dupa ce Adelina si Anca au invatat sa gateasca romaneste, rezultatul muncii lor a fost apreciat de un juriu format din asistente tv.

Laurette, Sanziana Buruiana, Andreea Tonciu si Cristina lui Bahmu au dat note si au decis ca Anca Neacsu este cea mai buna la capitolul: bucatarie romaneasca. Adelina Pestritu, rasfatata turcilor de la Kanal D, a pierdut la doar un punct diferenta (49 de puncte), intrucat lui Laurette nu i-au prea placut sarmalele create de fosta sotie a lui Liviu Varciu.

www.showbiz.ro